perjantai 25. joulukuuta 2015

Pikkupöllö ja nappitossut

Nyt saa jo esitellä tämän vuoden joululahjat! Tämä taisi olla ensimmäinen vuosi pitkään aikaan, kun kaikki koukuille ja puikoille viritetyt työt itseasiassa valmistuivat jouluksi. Toki yli puolet suunnitelmista jäi toteuttamatta, mutta ensi jouluksi jäi muistikirjaan hyviä ideoita. Ehkäpä aloitan vielä aikaisemmin tänä vuonna! Lahja per kuukausi ei ole ollenkaan huono idea!

Nämä lähtivät erään Ihanaisen pakettiin tänä vuonna:

 

Pöllö on koottu virkatuista afrikankukista ja lopuksi täytettu vanulla. Itse kukkaset ovat niin tiivisti virkatut ettei vuorta tyynyn tarvinnut laittaa. Pöllön muodostaminen olikin vähän hankalampaa kun kuva oli omassa pääässä. Kyllä se sieltä muutaman purkukerran jälkeen lähti muodostumaan.Ohjeen kukkasiin löytyy vaikkapa Kodin Kuvanlehden sivuilta. Siitä lappusia värkkäämään ja tyynyjä vääntämään! Taidan kevään aikana väsätä lapsellekin tällaisen, varsinkin kun hämn sai viime viikolla ihka oman ja uuden huoneen!

Töppösiin ohje löytyy Garnstudion sivuilta. Ihanat, helpot sekä nopeat tehdä! Lahjan saaja on kuuluisa nappikoruistaan, joten olihan niitä nappeja jonnekin kiinnitettävä. Nämä ihanat napit löytyivät Mäen huopaa ja lankaa- käsityöliikkeestä. Liikkeen kierrätysnappivalikoima oli ihastuttava! Sinne jäi monet tulevien neuletakkien napit odottamaan! Ja löysihän se joulukuusen mattokin paikkansa kuusen alla! Prässäystä ei tosin kerennyt enää suorittamaan. Matto on ollut valmiina jo kuukauden, mutta toki aatonaattona sain vasta langat siitä pääteltyä! Nyt jatkan uudet villasukat jalassa omien käsitöiden tekemistä. Tätä on odotettukin! Tunnelmallista ja ihanaa joulun jatkoa kaikille!
1 kommentti:

  1. Kiitos ihanista lahjoista, oot niin taitava <3 Tossut oli just sopivat ja pöllökin pääsee pian paraatipaikalle!
    P.s. Joulukuusen matto on super kaunis!

    VastaaPoista