torstai 20. elokuuta 2015

Poolokaulus on POPNäitä valmiita töitähän syntyy kuin sieniä sateella! Tämä kesä on tehnyt allekirjoittaneelle hyvää ihan kaikessa mielessä! Tuottavuus on noussut samaan aikaan kuin tyhjäntoimittaminen laskenut. Rinssin neule valmistui jo nyt! Ennen kuin seuraava talvi edes kolkuttelee ovia. Ja mikä olikaan parhain valinta kuvauspäiväksi kuin kesän paras kesäpäivä! Lämpöä +24 ja tuulen hiventäkään ei näkynyt. Mallini sortui kuumuuden alla ja hänen aina niin positiivinen asenne elämään katosi paidan päälleen saatuaan. Tämän vuoksi lähdin hakemaan hieman erilaista lähestymistaktiikkaa kuvausten loppuun saattamiseksi. Huijasin hänet uimarannalle viltin ja lelujen kera, missä tunnin uimisen jälkeen läväytin kortit tiskiin. Ihan yhtä huonoin tuloksin kuin kotonakin. Ai sitä onnen ilmettä kun hän sai uuden neuleen päälle. Olen kovin iloisesti yllättynyt siitä, että saumojen neulos kestää kovemmankin repimisen sekä leikkiautoilla raapimisen. Totesin Rinssin vihaavan poolokauluksia. Hyvä, että sellainen tuli neuleeseen kuitenkin tehtyä ajattelematta asiaa sen suuremmin! Näin varmistetaan neuleen varmasti jatkuva ja suuri käyttöaste.

Rantareissusta vielä sen verran, että Rinssin rakkaus veteen on selvästi perintöä molemmilta vanhemmilta. Sen verta tunteikkaasti hän päästeli menemään paita päällä huulet kylmästä hytisten. Ja näemmä hän rakastaa vettä niin paljon, että järveen voi kahlata uimareissun päätyttyä kuvausvaatteet päällä ihan vain mielenosoitukseksi. Lopputuloksesta (kuvien suhteen) olen positiivisesti yllättynyt sillä käsissäni oli kuvaushetkellä kamera, katkerasti huutava lapsi sekä täysin märät farkut. Lisäksi ne uimarannalla olleet muutamat kanssaihmiset hieman häiritsivät  viileän syksyistä kuvausasetelmaa. Huvia heille ainakin riitti.

Pahoittelen kädentien saumojen huonoa istuvuutta, näitä kappaleita ei ole venytelty ennen yhdistämistä. Parsin onnessani ne yhteen ennen minkäänlaista viimeistelyä. Kyllä ne siitä käytössä tasoittuvat. Lankana oli Debbie Bliss:in Baby Casmerino ja malli on (myös jäljen peruusteella) ihka oman pään tuotoksia. Juuri täydellinen Rinssin käyttöön ja pehmeä iholla. Ja koska paita valmistui ennätysajassa, niin kasvunvaraakin löytyy. Toisaalta, mitä suurempi sen parempi, ei ole huolta jos seuraava vähän myöhästyy.

Aloitin muuten jo uutta projektiakin! Nimittäin tämän vuoden joululahjoja! Viime vuotisetkin ovat toki vielä kesken, aloitin yhden vain lisäksi rinnalle ja toivotaan myötäistä tuulta niille kaikille.

Oman elämänsä aurinko toivottaa lämpöisiä elokuun iltoja ja muistuttaa että poolo on kuuminta hottia nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti