sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Käytännössä venyvä kauluri

Joulu on ollut jo takana pitkän aikaa, mutta minkäänlaisia joululahjapostauksia ei ole blogiin tippunut. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä ettei ole mitään mitä postata. Työn, lapsen ja muun elämän yhdistäminen johti tänä vuonna ihan täysin kaupasta ostettuihin lahjoihin. Ne optimistisesti aloitetut keskeneräiset valmistunevat tänä vuonna, ehkäpä sopivasti juuri jouluksi!

Valmiitakin töitä olisi taas kerran, jos ne jaksaisi kuvata. Mutta silloin kun on oikea valo sekä kiva ympäristö ei ole kameraa ja puolestaan kameran ollessa mukana ei kuvauksesta tule yhtikäs mitään. Sentään yhden kuvan olen saanut viikkojen aikana järjestettyä kameran kautta koneelle! Kyseessä on huivi, jonka Tapaninpäivänä neuloin lapsen ollessa päiväunilla. Lanka on ihanan ihanaa Debbie Blissin Palomaa. Nämä kerät tarttuivat ohikulkumatkalla käteen Lankakauppa Kerästä. (Oikeastihan en asu kaupan lähelläkään). Kerän lankoja hypistellessä iskee neulontavimma joka kerta ja aivan väkisin, niin ihania vyyhtejä sekä hyvää palvelua kaupasta saa. Huivi on kudottu korineulosta tehden. Tänä vuonna projektina on ottaa haltuun muutaman uudet neulepinnat!


Pituutta tekeleellä ei juuri ole, mutta ei tarvitsekaan. Kaulurit ovat ihan yhtä kivoja! Ja sitä paitsi se venyy käytännössä. Ihan oikeasti!Mytty toisesta kuvakulmasta...


Tällä hetkellä puikoilla on muutama vuosi sitten aloitettu silkkimohairneule sekä tietysti se Rinssin talvineule. Rinssin neuleesta puuttuu puolet etukappaleesta, takakappale ja hihat, ei siis juuri mitään. Omasta neuleestani enää puolikas hiha! Kiitos vasta perustetun uuden neulekerhomme, Villamummojen kokouksien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti