tiistai 11. marraskuuta 2014

Uusia hommia työn alle

Ennen valmistuneita töitä (kun ei niitä kuvia ehtinyt tänäänkään ottamaan oikeassa valaistuksessa) saatte makustella seuraavan työn värimaailmaa. Kävimme Rinssin sekä mummon kanssa tänään kaupungilla tuulettumassa ja totesin kahvilassa Rinssin tarvitsevan jonkun hienosteluneuleen talveksi. Kotiin päästyäni löysin Hamsterin yllärilaatikosta viime talvena jemmaamani Debbie Blissin Baby Cashmerinot, joten näillä mennään. Tämä lanka on merinovillan, kashmirin sekä acrylin sekoitusta suhteessa 55% Extrafine Merino Wool, 33% Acrylic Microfiber ja 12% Cashmere. Lanka on superpehmeää ja kestää 30 asteen konepesua, joka on ehdotonta tuon täystuhon kanssa.Tein tästä kyseisestä langasta Rinssille vauvannutun, sen kuuluisan, joka ei ole vielä valmis. Ne napit, ne napit...

Otetaan silmukoiden luontivaiheessa varmuuden vuoksi yhtä kokoa suurempi ohje kuin mitä Rinssi tarvitsisi. Kesäneule jäi tossa männä kesänä ihan vain pikkasen kesken odottelemaan parempia kelejä. Malliakaan paitaan ei vielä ole. Katsotaan mitä käy!

Tänään puikoille muuten luotiin myös silmukat Tonttu Tomeran huivia varten, kun aamulla saimme onneksemme peruusajan joulukorttikuvauksiin. Lopputulos sitten myöhemmin tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti