tiistai 21. tammikuuta 2014

Ja kaikki lahjoo...

Meidän perheellä oli lahjaisa päivä sunnuntaina. Rinssillä kävi alamaisia vierailulla ja siinä sivussa vanhemmatkin saivat kultaa ja mirhamia.
Mitään en ole vielä saanut valmiiksi, joten tammikuun projekteja ei voi vielä päivitellä. Lastenhuoneen maton langanpätkätkin näyttävät olevan niin pitkiä ettei niitä saa helpolla pääteltyä. Saatika nappeja ostettua. Mutta nappien kautta pääsee helposti tämän päivityksen perimmäiseen syyhyn. Nimittäin uusiin korviksiini, jotka löysivät tiensä kotiin sunnuntaina. Ystäväni valmistaa hauskoja ja ennen kaikkea hyvännäköisiä korviksia napeista. On hänellä toki valikoimissaan koruja myös muista materiaaleista, mutta napit ovat vallaanneet minun sydämeni.  Oma kokoelmani täydentyi Cookies-nappikorviksilla ja tilauksesta valmistetuista harmaista napeista. Tämä silläkin uhalla, että harakan mielen omaava Rinssini rakastaa kaikkea roikkuvaa ja kiiltävää. Pieni kipu silloin tällöin tekee terää naiselle kuin naiselle!

Ihania eikö totta!?! Tosin kuvaajan taidoissa on vielä hieman parannettavaa eikä nuo Cookies-herkut saa oikein oikeutta. Niiden mahtavuuden voit tarkistaa InkaFinlandin sivuilta ja tehdä vaikkapa samalla tilauksen.

Mummo muuten tuli painimaan hampaita tekevän ja pakkasia rakastavan Rinssin kanssa, joten äidille toivon mukaan suodaan käsityöaikaa. Jos tuon helkkarin maton saisi pääteltyä. Torkkupeitto on sentään valmistunut muutaman rivin. Tässä esimakua siitä...
1 kommentti: